AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

“Non Stop Aliments: El camí de l’esperança” Repte solidari de Trail amb participació d’un atleta bellvisenc

30/08/2020

Des del passat  dilluns 24 d’agost i fins al 29 d’agost, el repte solidari “Non Stop Aliments: El camí de l’esperança” està recorrent Catalunya de nord a sud. El recorregut es va iniciar a Sant Martí d'Empúries i finalitzarà a Roquetes (Terres de l'Ebre)

Dels 15 protagonistes d’aquesta aventura, un és el nostre veí, l’ANTONIO MORALES , el cecler, que el dimecres passat ja va recórrer 85 quilòmetres i el dissabte hi tornarà.  

Tal i com ell explica, l’objectiu d’aquest projecte és recaptar la màxima quantitat d’aliments possibles per tal de donar suport al Banc d’Aliments a través de l’esport

Com? Fent una ruta non-stop de 600 quilòmetres  que creua tota Catalunya, des de al Costa Brava fins al sud,  pels senders homologats GR 1 i  GR 7.  

I alhora, recollir 1kg d’aliment per cada quilòmetre que faci cada participant i així poder aconseguir una gran quantitat d’aliments que aniran directes al Banc d’Aliments. A Bellvís les donacions es poden fer a les botigues locals: Bon Àrea, Ca l’Anna,  Ca la Monja i Plus Fresc. També directament al web del Banc dels Aliments. 

Us animem a col·laborar donant productes bàsics  i a seguir el desenvolupament del repte  a través del compte d’instagram  @nonstopaliments

La finalitat és ben clara: No es tracta de competir, sinó de passar-s’ho bé i ajudar.