AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Bellvís estrena pàgina web

Juntament amb el nou portal el consistori també estrena una APP.

22/02/2017

L'Ajuntament de Bellvís ha renovat de forma completa la seva pàgina web, que havia quedat obsoleta i sense capacitat per a poder-hi mostrar tota la informació que cada cop s’exigeix més als municipis, especialment pel que fa a tràmits per seu electrònica, contractació, edictes i portal de transparència. Així doncs, per tal d’adaptar la pàgina a les exigències dels nous formats en visualització de les webs, s’ha creat una web la qual adapta l’estructura i els continguts a Smartphones, tauletes i ordinadors portàtils i de sobretaula de manera que es navegui de la manera més àgil possible. 

Juntament amb la web, el consistori també publica una APP disponible per totes les plataformes (Android, Iphone i Windows Phone), la qual, un cop els usuaris se la descarreguin, podran accedir mitjançant el telèfon mòbil a totes les utilitats que la web del consistori ofereix mitjançant el telèfon mòbil. 

Felip Llovera, regidor de Noves Tecnologies, explica que amb aquestes noves eines l’equip de Govern  pretén apropar als ciutadans tot el que succeeix al municipi i al consistori, fent-los així més participatius i respectant sempre el compromís de transparència amb el qual l’equip de govern es va comprometre quan van assumir l’alcaldia. “Ara a través del telèfon mòbil els habitants de Bellvís podran accedir a totes les facilitats que ofereix la web municipal, així doncs, si volen demanar hora al metge, fer tràmits online o visitar les galeries de fotos i notícies de l’ajuntament, ho podran fer de qualsevol lloc i amb molta més facilitat”, apunta Llovera. 

Per tal de facilitar la inserció dels continguts per part dels responsables de l’Ajuntament i tenir control total de les informacions publicades a la web i la APP s’ha creat un editor de continguts totalment funcional, de manera que des de l’Ajuntament es podran editar les notícies, l’agenda, els pregons, les galeries fotogràfiques i actualitzar totes les informacions que afecten al municipi.

La renovació de la web municipal i la creació de la APP ha estat contractada a l’empresa Natal Comunicació de Mollerussa per un import total de 2.575 euros mitjançant un contracte menor de serveis per raó de la quantia.