AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Festa Major de Bellvís 2018

Ja tenim aquí la festa de les festes amb un programa ple d'activitats que no us podeu perdre

17/10/2018

Si el dia del natalici és aquell en què les persones comptem el pas del temps, és a través de les festes consuetudinàries que els col·lectius humans compten els seus anys d’història. Per Bellvís, la Festa Major és, sens dubte, el puntd’inflexió anual que marca el relat històric del nostre poble; sumem anys fent festes majors.

D’aquesta manera, la Festa Major és una fita que, per un costat, ens enllaça amb el nostre passat, és un homenatge a aquells que ens han precedit i referma la nostra identitat com a poble. Per una altra banda, la festa esdevé unelement d’unió, un espai de trobada dels que ens sentim bellvisencs i bellvisenques amb orgull. I, finalment, la Festa Major és un brindis per al futur; el brindis d’un poble que té ganes de ser poble per molts i molts anys, amb una història mil·lenària, amb una identitat pròpia i amb un esperançat esdevenidor.

No ens cansarem de dir que la festa ens fa poble, i ens fa poble perquè ens uneix i entrelliga passat, present i futur: allò que som. Per això és important participar-hi, assistir a l’àmplia programació d’actes proposats per la sempre activa Comissió de Festes. El programa recull activitats per a tots els gustos i totes les edats, però, de fet, està pensat perquè, en general, puguem gaudir de totes i cadascuna de les activitats proposades, des del ball als esports, dels concerts a l’exposició o les tradicionals sardanes... Una
festa pensada per a tots els bellvisencs i bellvisenques, i també pensada per compartir aquells que, des de vilesveïnes, ens vulguin acompanyar.

Us convidem a participar a la Festa Major de Bellvís, és la vostra Festa Major!

Visca Bellvís! Visca la Festa Major!

Ajuntament de Bellvís i Comissió de Festes