AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Ja podeu veure al canal de l'Ajuntament la sessió inaugural sobre el malbaratament alimentari

La xerrada que es va fer el passat dia 12 d'abril al Casal Cultural sota el títol "Com estalviar 1.000 euros en la compra"

17/04/2018

La campanya va dirigida tant a les famílies com als grans productors de residus per prevenir, d’una banda, el malbaratament  alimentari i, per l’altra, potenciar la reducció de residus que es generen en grans centres de producció. La mesura pretén establir protocols de gestió de residus , personalitzats per centre, amb l’objectiu de reduir el volum de malbaratament alimentari i la reutilització dels subproductes.

Durada

La campanya de prevenció es farà durant l’any 2018 i 2019 i pretén dur a terme diferents accions amb l’objectiu de conscienciar la població del problema que suposa el malbaratament alimentari, tant a nivell ambiental com econòmic.

Adreçada tots els ciutadans de Bellvís i els Arcs i a les empreses del municipi

I va adreçada a tots els ciutadans que en algun moment de la cadena de producció, venda consum i rebuig de productes poden canviar els seus hàbits per evitar de llençar el menjar.

Actuacions i activitats

Amb aquesta intenció, durant l’any, es faran xerrades, visites a empreses i establiments que treballen amb un volum important de productes alimentaris, tallers de cuina d’aprofitament i altres activitats relacionades.Enllaç directe al YouTube