AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

L’Ajuntament de Bellvís inicia demà, 12 d’abril, una campanya contra el malbaratament alimentari

La xerrada inaugural es farà a les 20 h al Casal Cultural sota el títol "Com estalviar 1.000 euros en la compra".

11/04/2018

Intenció de la campanya

La campanya va dirigida tant a les famílies com als grans productors de residus per prevenir, d’una banda, el malbaratament  alimentari i, per l’altra, potenciar la reducció de residus que es generen en grans centres de producció. La mesura pretén establir protocols de gestió de residus , personalitzats per centre, amb l’objectiu de reduir el volum de malbaratament alimentari i la reutilització dels subproductes.

Durada

La campanya de prevenció es farà durant l’any 2018 i 2019 i pretén dur a terme diferents accions amb l’objectiu de conscienciar la població del problema que suposa el malbaratament alimentari, tant a nivell ambiental com econòmic.

Adreçada tots els ciutadans de Bellvís i els Arcs i a les empreses del municipi

I va adreçada a tots els ciutadans que en algun moment de la cadena de producció, venda consum i rebuig de productes poden canviar els seus hàbits per evitar de llençar el menjar.

Actuacions i activitats

Amb aquesta intenció, durant l’any, es faran xerrades, visites a empreses i establiments que treballen amb un volum important de productes alimentaris, tallers de cuina d’aprofitament i altres activitats relacionades.

Inici de la campanya el 12 d’abril

D’aquesta manera, aquest dijous dia 12 d'abril a les 20:00 es presentarà la campanya sobre malbaratament alimentari en la qual s'explicarà totes les actuacions que es duran a terme i el motiu d'aquesta actuació. A continuació iniciarem la campanya amb la primera xerrada sobre Com estalviar 1.000 euros en la compra.