AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

40a Festa d'Homenatge a la gent Gran de l'Esplai

26/09/2022

Tancàvem la setmana intensa a Bellvís pel que fa a activitats culturals i lúdiques amb una de les festes més importants del nostre poble: la festa d’homenatge a la gent gran.  Enguany, després de dos anys sense poder-la celebrar a causa de la pandèmia, inauguràvem la 40a edició de la festa.

Els actes d’homenatge s’iniciaven a migdia amb una concorreguda missa cantada per, tot segut, fer un dinar amb els homenatjats i les seues famílies al poliesportiu municipal, unes 300 persones. Al dinar, a banda dels parlaments del president de l’Esplai de Bellvís, Tiburci Rosa, l’alcalde i president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Rafel Panadés, i el president de la Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya (FATEC), Josep Carné, es va lliurar uns presents de record de l’acte, entre ells una placa commemorativa.

La festa va acabar amb una lluïda sessió de ball a càrrec del duet “El Cairo”.

A causa dels dos anys sense celebració de l’homenatge enguany s’ha fet el reconeixement dels anys 1938, 1839, 1940 i 1941 amb un total de 44 homenatjats.