AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Actualització dels criteris d'obertura i funcionament de les piscines de Bellvís davant de la situació de COVID-19

Canvien els aforaments fins a un màxim de 160 persones i és permès el bany en la franja de 14 a 15 h sempre que no interfereixi en les tasques de neteja i desinfecció.

27/06/2020

L’Ajuntament informa que d’acord amb els nous criteris per a l’obertura i funcionament de les piscines publicats pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya el dia 25 de juny, canvien els aforaments de la piscina municipal de Bellvís. D’aquesta manera, ara l’aforament màxim és de 160 persones. A més, també serà permès el bany en la franja de 14 a 15 h sempre que no interfereixi en les tasques de neteja i desinfecció.

Us adjuntem la normativa d’obertura i funcionament de les piscines de Bellvís actualitzada i us recordem que, malgrat tot, cal tenir molta cura amb la distància de seguretat dins de la piscina i fora, a la zona de cadires i tovalloles, i quan no sigui possible és obligatori l’ús de la mascareta.

200626 Normativa de Bellvís 2.pdf

Depèn de totes les persones usuàries que la temporada de bany pugui continuar sense infeccions i incidències que obliguin a prendre mesures més restrictives.