AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Associació Leader

22/11/2023

Des de l'Associació Leader de Ponent fan saber que han programat 4 sessions informatives per difondre la línia d'ajuts Leader, convocatòria dels quals s'obrirà aviat.
 
Els ajuts Leader són subvencions a fons perdut per a la realització d'inversions. Existeix una línia d'ajuts a privats* per a la creació, ampliació i millora d'empreses i una línia d'ajuts a entitats públiques.

El dia 4 de desembre, a les 13 hores, a Mollerussa, concretament al Consell Comarcal del Pla d'Urgell.

Per assistir a les sessions cal inscriure's prèviament a través d'aquest enllaç: https://forms.gle/fWMZUj7RZ1pnvkBZ6

L’objecte dels ajuts que estableix l’Ordre és incentivar actuacions que fomentin el desenvolupament local, en el marc del PEPAC de Catalunya 2023-2027, que inclou actuacions adreçades a fomentar la diversificació de les economies rurals i dinamitzar socialment aquests espais.


* Queden excloses de ser persones beneficiàries d'aquests ajuts les persones físiques o jurídiques que reuneixin els requisits i les condicions per participar en les convocatòries d'ajuts associats al Contracte global d'explotació.

* No són subvencionables les inversions relacionades amb la producció de productes agrícoles, ramaders, forestals com també les del sector vitivinícola.