AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Auditori Municipal Enric Granados

11/11/2021

Des de l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida ens informen dels concerts recomanats pel mesos de novembre i desembre de grans orquestres i repertoris per gaudir de la música en directe. Pel fet de ser veïns de Bellvís i els Arcs us podreu beneficiar de l’entrada reduïda en tots els concerts, a excepció dels que només tenen entrada anticipada i general.

Podeu consultar la nova programació de tardor en aquest enllaç: https://auditorienricgranados.cat. Si teniu dubtes relacionats amb la compra de les  vostres entrades, podeu trucar a telèfon de l’Auditori Municipal Enric Granados 973 700 639 de dimarts a divendres, de 17 a 20 h i el dimarts i dijous de 10 a 12 h. També podeu escriure un correu a: taquillauditori@paeria.cat.

Per beneficiar-se de l’entrada reduïda caldrà acreditar-se a la taquilla de l’Auditori amb una identificació per comprovar que viviu a Bellvís o els Arcs. Podeu comprar les entrades online, aplicar-vos la tarifa reduïda i abans d’entrar a la sala acreditar-vos a la taquilla amb un document identificatiu.

Promocions pobles.pdf