AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Bellvís a la premsa: previsió d'inversions per al 2019

La notícia recull l'inici del projecte de la sala polivalent del Casal cultural i la modernització de la planta potabilitzadora

09/01/2019

En el darrer ple municipal, del 27 de desembre de l’any passat,  es van aprovar els pressupostos municipals per al 2019. Aquests pressupostos, juntament amb el tancament dels pressupostos del 2018, us els presentarem ben aviat en una sessió informativa per a tot el poble, com s’ha fet en aquests darrers tres anys.

La notícia recull les principals inversions per al 2019, entre les que destaca l’inici del projecte de la sala polivalent del Casal Cultural (aquest projecte que supera l’anualitat) , la modernització de la planta potabilitzadora, de la qual en depèn la qualitat de l’aigua del nostre poble. Concretament es millorarà el sistema de filtratge de l’aigua implementat un mecanisme més avançat i modern.

A més, també recull els treball de millora i condicionament d’una part d’un tram de la segla el Molí, el que queda al costat del sindicat, per fer-hi un petit parc. I les actuacions previstes al nucli dels Arcs, sobretot mirar de condicionar l’antic ajuntament.

En un altre ordre de coses, la premsa també parla de les activitats que es faran el municipi  aquests dies: la festa de Sant Antoni dels Arcs i les Jornades sobre pagesia.