AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Bellvís es bolca a la Marató de TV3 amb la recaptació més alta dels darrers anys

6.892 MILERS DE GRÀCIES!

17/01/2023

El passat 17 de desembre, a Bellvís, vam tornar a demostrar que els nostres cors segueixen bategan amb La Marató i per La Marató. Els diners recaptats així ho confirmen.

6.892 euros!! Més que cap altre any.

Vam viure un dissabte participatiu, ple d'activitats, tant pels petits com pels més grans, realitzades amb entusiasme i il.lusió per voluntaris i voluntàries. Un dissabte en què tothom vam ser, de nou, protagonista. Un dia festiu de sensibilització que es va unir a la campanya de difusió i conscienciació de TV3. Els actes els vam iniciar el 3 desembre amb la xerrada sobre les malalties cardiovasculars que són la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants, i no s'han acabat fins el 8 de gener amb el Canicross. Enmig l'escala en hi-fi, la rifa de la cistella, les entrevistes, el teatre, les cantates i els concerts o la guardiola solidària han ajudat a aconseguir aquesta important xifra. Quan ho fem junts, entre tots, tal i com diu el nostre eslògan "millor en colla" es creen sinèrgies i amb els mateix esforç es recapta molt més.

Els 6.892 euros ja han estat ingressats a la Fundació La Marató de TV3 en nom de les associacions i entitats de Bellvís.

Moltíssimes gràcies al vostre suport: veins i veïnes, associacions, botigues i empreses, professionals, malalts i malaltes, voluntariat i entitats. Amb la vostra confiança Bellvís contribueix a la investigació de les malaties cardiovasculars que poden afectar a tothom i totes les edats, i que no avisen, perquè poden aparèixer quan menys t’ho esperes.

La Marató és molts més que una festa, és un sentiment, el reflex de l’entusiasme que ens mou a participar, a construir aquest projecte de tots, la voluntat de compartir, d’explicar, d’acompanyar, de teixir xarxes, de gaudir, d’emocionar i d’encomanar esperança.

Un any més, milers de gràcies a tothom!!!