AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Bellvís i el Arcs tenen la primera alcaldessa de la seua història

El dissabte, 17 de juny, prenia possessió del càrrec la nova corporació municipal amb Sílvia Escalé Farrera al capdavant

18/06/2023

El ple de constitució del nou ajuntament es va realitzar a la sala de plens amb l’assistència de nombroses veïnes i veïns en un acte emotiu que va acabar amb un brindis popular per a la nova corporació.

La mesa d’edat va constituir el nou ajuntament amb el suport del secretari interventor. Els membres dels dos grups municipals amb representació van prometre o jurar els seus càrrecs com a regidires i regidors. Un cop formalitzada la constitució del ple es va votar la nova alcaldia en què es van presentar dues candidates, la regidora de Transparència i Progrés de Bellvís i els Arcs-AM, Sílvia Escalé, i la regidora d’Endavant Bellvís i els Arcs que volem-Junts, Carme Monje. Finalment, la majoria de la corporació va escollir la regidora de Transparència i Progrés Sílvia Escalé per al període 2023 – 2027.

L’alcalde sortint, Joan Talarn, va fer el lliurament de la vara d’alcaldia a la nova alcaldessa i la regidora Carme Monje va adreçar unes paraules d’inici de mandat.

Finalment, l’alcaldessa va fer un emotiu discurs de presa de possessió.