AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Bellvís i el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya reten homenatge a la centenària Antònia Giné Salvia

01/06/2023

Fer anys és un privilegi, un regal i fer-ne 100 encara més perquè poques són les persones que ho poden celebrar. El proper dissabte 2 de juny la senyora ANOTNIA GINÉ SALVIA, veïna del nostre poble que actualment viu a la Residència de Gent Gran Comptes d’Urgell de Balaguer des de fa uns anys, serà una àvia centenària.

L’Antònia és una dona alegre, molt coneguda i estimada al nostre poble. Sardanista de la primera colla del municipi, durant molts anys va regentar el Bar Royalti junt amb el seu difunt espòs. Amb ell, abans d’obrir el bar, va viure i treballar a la Guinea Equatorial (“Guinea espanyola”) on va néixer el seu únic fill, el Jose Antonio.

Per tal de commemorar aquesta onomàstica, l’Ajuntament de Bellvís li ha volgut retre un homenatge. L’alcalde Joan Talarn ha fet lliurament de la medalla centenària personalitzada de la Generalitat al seu fill en un acte senzill a la sala de juntes. Pel seu estat de salut, la celebració amb l’Antònia es farà estrictament en un entorn familiar.