AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Bellvís i els Arcs amb el Dia Mundial de l'Activitat Física

06/04/2017

Avui, i per 8è any consecutiu, Catalunya se suma a l’Organització Mundial de la Salut (OMS) per celebrar el dia 6 d’abril, el Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF) amb l’objectiu de sensibilitzar la població sobre l’epidèmia del sedentarisme i promoure l’activitat física com un element essencial per a la salut i el benestar de les persones.

Bellvís i els Arcs es volen unir a aquesta iniciativa amb l'ojectiu de promoure l'activitat física com a element fonamental de salut i benestar de veïns i veïnes del nostre poble. De fet, Bellvís i els Arcs són pobles actius, amb moltes persones que aprofiten els diferents espais que tenim al poble per practicar diferents activitats (el Passeig d'Urgell, el camí sobre la segla del Molí, el camp de futbol d'accés lliure al passeig, les instal·lacions esportives municipals, els aparells gimnàstics del Parc del Pou de Gel, al costat de la residència, les sortides amb bicicleta pel terme... i moltes altres activitats i espais que podeu trobar ben a prop de casa).

L’OMS recomana:

  • Acumular 30 minuts d’activitat física cada dia en adults i gent gran
  • Acumular 60 minuts d’activitat física cada dia en infants i adolescents

Feu vostre el lema dela campanya "Gent activa, gent feliç".

Aquí us deixem material de la campanya i informació i recursos per a l'activitat física:

http://esport.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/activitat-fisica-i-salut/dia-mundial-de-lactivitat-fisica-dmaf.-6-dabril/#bloc3