AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Bellvís i els Arcs donen suport al Dia internacional contra la violència de gènere

25/11/2020

Des de la Regidoria de Benestar social i Igualtat, coincidint amb el Dia internacional contra la violència de gènere, avui es posa en marxa una campanya de prevenció i sensibilització sobre la violència contra les dones adreçada sobretot a joves i adolescents, tot i que es pretén implicar a tota la ciutadania:

#Si sola no pots, juntes podem. Davant d’una agressió, ACTUA, no en passem ni una.

La campanya plasmada en diferents suports: gots reutilitzables, pancartes i cartells ha estat dissenyada per Andrea Vilarrubí Porta. En la campanya s’apel·la les persones de l’entorn perquè actuïn, esdevenint com a part de la solució.

Les violències masclistes són violències que pateixen les dones pel sol fet de ser dones. Davant les violències masclistes no és possible tenir una postura neutral. És a dir, si no et situes al costat de la dona en situació de violència, estàs de la banda de l’agressor. Et converteixes així en còmplice d’aquella violència masclista. A través de la sanció social vers l’agressor, l’entorn esdevé un agent actiu partícip de la solució a les violències masclistes.

Degut a la situació de pandèmia que estem patint i les restriccions imposades, l’ajuntament ha distribuït el material entre les associacions de joves per tal que es puguin emprar a les properes festes.

Les violències masclistes només es poden eliminar des de l’arrel, sigues tu també còmplice en la construcció d’aquest món millor.



#Igualtat #SiSolanopotsJuntesPodem