AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Bellvís i els Arcs entrem en fase 2 de desconfinament

Es produeixen canvis en les mesures establertes en llocs públics, però en cap cas s'han de relaxar les mesures de seguretat i higiene, sobretot l'ús de la mascareta.

05/06/2020

Demà dilluns el nostre poble entrarà en fase 2 de desconfinament. Això significa que es produeixen canvis en les mesures establertes en llocs públics, però en cap cas s'han de relaxar les mesures de seguretat i higiene, sobretot l'us de la mascareta.

Es reprenen parcialment les activitats restringides en la fase I, amb limitacions d’aforament, com ara els restaurants amb servei de taula i les grans superfícies comercials, sense la possibilitat de romandre en zones comunes o recreatives.

S'obren els centres educatius per l'atenció parcial de determinats alumnes, però l'activitat lectiva continuarà sent telemàtica fins a final de curs. 

En l'àmbit cultural, entren en funcionament els cinemes i els teatres, així com els monuments i equipaments culturals, amb el manteniment de mesures de seguretat i d'higiene. 

Reobren també platges i piscines, amb restriccions d'aforament, i en cas de les piscines cal cita prèvia. 

Pel que fa a l'esport, es reprenen els entrenaments en lligues no professionals federades i les competicions esportives. 

Finalment, a la possibilitat d'anar a llocs de culte i assistir a velatoris i enterraments, s'hi suma també la celebració de casaments, amb restriccions pel que fa al nombre de convidats. 

Més informació sobre la fase 2