AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Berenar de Santa Llúcia de l'Associació de Dones del Pou de l'Or

14/12/2023

Ahir, 13 de desembre, l’Associació de Dones del Pou de l’Or va celebrar el tradicional berenar de Santa Llúcia. L’acte va comptar amb la col·laboració de les xocolateres de Bellvís, que van preparar el berenar, i la participació de la presidenta de l'entitat, Teresa Pijuan, i del regidor de l’Ajuntament, Joan Talarn. Tots dos van referir-se a la força femenina com a capitalitzadora del present i del futur del municipi i de la capacitat de convocatòria i d’activitats de l’Associació.

A l’acte es va homenatjar les sòcies que han complert 90 anys enguany, es va recollir una aportació per a la Marató de TV3 que se celebrarà el proper cap de setmana i va acabar amb la interpretació de nadales a flauta travessera gràcies a la participació de l’Escola de música de Bellvís, alumnes i la seua directora Cris Giné.

Una magnífica i emotiva trobada d’una de les associacions més nombroses del municipi. Enhorabona a les homenatjades i un agraïment especial a la junta i a les xocolateres per fer possible aquest acte de reafirmació femenina del municipi.