AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Berenar d'estiu de l'Associació de Dones del Pou de l'Or

La presa digital també recull la notícia de la celebració

27/08/2018

Aquest cap de setmana va tenir lloc el tradicional Berenar organitzat per l'Associació que va comptar amb l’assistència d’un gran nombre de membres i l’actuació del grup d’havaneres, Grup la Boira. Va ser tot un plaer gaudir de la conversa i la companyia de les nostres convilatanes i, a més, poder escoltar un dels millor grup d'havaneres de les nostres contrades.

Retrobar-se i gaudir d’una bona estona amb les companyes, i cohesionar a la població de Bellvís són alguns dels objectius del tradicional berenar d’estiu que aquest dissabte ha portat a terme novament l’Associació de Dones Pou de l’Or. L’entitat, fundada l’any 1992, es va constituir per dinamitzar la vida de les dones del poble, i actualment ja compta amb 440 sòcies de diferents edats, de les quals un centenar han participat en el berenar d’enguany.

Al llarg de l’any, l’Associació participa en diverses activitats de caràcter social o solidari, i organitza o col·labora en festes i activitats que afavoreixen a la cohesió entre les persones associades i el mateix poble.

Com ja és habitual per tancar cada edició, el berenar ha estat acompanyat d’una actuació musical, que enguany ha anat a càrrec del conjunt musical d’havaneres Grup Boira, el qual ha participat en festivals de prestigi com el de Calella de Palafrugell.

Reportatge de Mollerussa Televisió