AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Camps de treball a Catalunya

19/04/2023

Des de Joventut ens informen sobre els CAMPS DE TREBALL A CATALUNYA. Heu de saber que aquest any els dos camps que es van demanar pel Pla d'Urgell s'han acceptat, per tant tenim el de l'Estany d'Ivars i Vila-sana que va es va sol·licitar amb l'ajuntament d'Ivars d'Urgell i també el de Palau que s'incorpora com a novetat ja que serà el primer any.

Oferta de camps

L’oferta de camps de treball és de 58 camps a tot Catalunya, dels quals 42 són per a joves catalans (855 places), 5 són d’intercanvi per a joves de tot l’estat (84) i 11 són d’abast internacional  (219).

18 camps de treball es faran a la demarcació de Lleida, 14 al Camp de Tarragona, 10 a les comarques gironines, 9 a la demarcació de Barcelona i 7 a les Terres de l’Ebre.

Inscripcions

Els joves interessats en participar-hi poden fer la seva preinscripció a través del portal de preinscripcions a partir del 19 d’abril. L’adjudicació de les places es fa mitjançant un sorteig públic davant notari, el 4 de maig.

Camps fora de Catalunya

A banda dels 58 camps que es desenvolupen a Catalunya, també s’ofereixen 114 places en camps de treball organitzats en altres llocs de l’Estat espanyol, així com camps de treball d’intercanvi internacional organitzats arreu del món.

Us aportem els enllaços per si voleu consultar-ho:

Un estiu diferent: camps de treball. gencat.cat

Informació i oferta de camps de treball. Jovecat (gencat.cat)