AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Comiat del Doctor Josep Montserrat

El fins ara metge del consultori de Bellvís i els Arcs assumeix noves responsabilitats laborals. En nom de tot el poble, moltes gràcies, Josep, i molta sort!

03/03/2021

El Doctor Josep Montserrat, que durant els darrers anys ha estat el metge titular del consultori mèdic, assumeix noves responsabilitats professionals i deixa la tasca mèdica al nostre municipi. Per això ens fa arribar l'escrit adreçat a tot el poble que tot seguit us reproduim. Abans, però, des de l’Ajuntament de Bellvís i els Arcs i en nom de tot el poble volem fer arribar al Doctor Josep Montserrat tot l’agraïment per la seua tasca de servei al poble i felicitar-lo per aquesta nova etapa professional que inicia a partir d’ara. El Doctor Montserrat deixa al nostre municipi el record d’un metge que ha treballat per la salut i el benestar, que s’ha fet pròxim a les necessitats dels veïns i veïnes i que ha sabut transmetre que la tasca d’un metge de família va més enllà de curar malalties, la tasca d’un metge de família és tractar persones. Moltes gràcies Doctor Montserrat pel la col·laboració amb aquest ajuntament i amb el municipi, sabem que ens deixa en les bones mans del magnífic equip mèdic del nostre consultori, i recordi que Bellvís i els Arcs sempre serà el seu poble.    


Benvolguts/des i apreciats/des bellvisencs/ques i arquerins/es,


Ha estat tot molt ràpid. Fa escasses setmanes, la nova Direcció d’Atenció Primària de la Gerència de Lleida va proposar-me un càrrec directiu a Lleida. La decisió no ha estat fàcil. He escoltat l’opinió de companys, amics, familiars... A voltes, el tren passa i un ha de decidir si hi puja o no...

Aquests anys a Bellvís-Els Arcs m’han fet créixer com a persona i com a metge. Des del principi m’he sentit apreciat i recolzat per tots vosaltres a qui sempre duré en el record i en el cor.

Agrair a la persona que ha estat cabdal durant aquest període de la meva vida, la Pilar, exemple de bona persona, que ha dedicat tota una vida a la vocació de servei als altres, en ajudar i acompanyar la persona en la malaltia, ...i que tant vincle afectiu hem creat; també a l’equip del consultori (Dra Núria Farran, Lluís, Eva)...

Alhora, agrair la bona entesa, implicació i sempre excel·lent atenció i bona predisposició i ajuda de l’Ajuntament, en particular al Sr Joan Talarn (alcalde) i la Maria Farrera (regidora de Salut). Mencionar també l’excel·lent professionalitat i sempre ajuda de la brigada municipal, en especial a l’Isidre Talarn, al Josep Gilabert, al Josep M. Tomàs i al Miquel Boté (a tots ells, un 10!). També vull agrair la col·laboració i sempre ajuda i bona entesa amb la Meritxell Corbella  i el Paco Garcia (farmàcies de Bellvís i Els Arcs).

Durant aquest període professional i personal de la meva vida he fet amics/gues a Bellvís i als Arcs i que no nombro per no deixar-me a ningú. A tots vosaltres MOLTES GRÀCIES!

He après molt de tots vosaltres, tots/es m’heu ajudat a créixer com a persona, a aprendre, a valorar més i millor la salut i la vida, a apreciar/estimar les petites coses i que són les més grans, a viure !

En les meves pregàries, seguiré invocant a la Mare de Déu de les Sogues perquè vetlli per la salut de tots els bellvisencs/arquerins i perquè em guiï a l’hora de fer els diagnòstics...

Sempre us duré al cor ! Gràcies per tot,

  

Josep Montserrat Capdevila

Març del 2021