AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Comunicat sobre el coronavirus a Bellvís i els Arcs

01/04/2020

Benvolguts veïns i veïnes, continuem en la situació de confinament decretat per minimitzar la infecció del Coronavirus. Aquesta mesura ens obliga a evitar les sortides fora de les nostres llars, un esforç molt petit si el comparem amb les vides que pot ajudar a salvar. A Bellvís i els Arcs, l’actuació de la ciutadania ha estat exemplar i, la majoria, hem estat capaços de seguir les indicacions sanitàries de forma modèlica. Sabem que no sempre és fàcil, i més quan en una casa hi conviuen diferents generacions, i sobretot per als més joves els és encara més difícil, tot i els mitjans virtuals amb què comptem avui en dia. En som conscients. Tanmateix, aquesta solidaritat que hem demostrat tots plegats ens ajudarà a superar aquesta crisi sanitària i a minimitzar-ne els efectes al nostre poble.

En aquests moments, tenim algun cas confirmat de la malaltia però és lleu i les persones del seu entorn o que hi havien tingut contacte ja estan informades i, si és necessari, confinades. Tot el protocol d’actuació s’ha fet d’acord amb les indicacions del Departament de Salut per part dels servis mèdics del CAP de Mollerussa, a qui volem agrair l’enorme tasca sanitària que estan fent.

I també voldríem amb aquest escrit agrair-vos, veïnes i veïns de Bellvís i els Arcs, la implicació, el compromís i la solidaritat que sens dubte, no tan sols ens ajudaran a vèncer aquesta infecció, sinó que ens unirà encara més i ens farà més forts com a poble i com a societat.

Moltes gràcies bellvisencs i bellvisenques, arquerins i arquerines.