AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Comunicat

12/03/2020

L’AJUNTAMENT DE BELLVÍS DECRETA LA SUSPENSIÓ D’ACTIVITATS

Us comuniquem que l’Ajuntament de Bellvís per tal d’aplicar les mesures de prevenció establertes per la Generalitat de Catalunya, i minimitzar les afectacions, ha decidit suspendre i restringir les activitats previstes pels propers 15 dies (des del dia 13 fins al 27 de març ambdós inclosos) a les instal·lacions municipals i en espais públics. I s’insta a les entitats a que facin el mateix amb les seves.

Es clausura la llar de jubilats, la llar d’infants, l’escola i la biblioteca. També es tanca el pavelló poliesportiu, casal cultural Sebastià Serrano i la sala d’exposicions de la segona planta de l’Ajuntament. I es suspèn el mercat setmanal de dimarts.

El consultori mèdic sols atendrà visites restringides de pacients, prèvia trucada telefònica i les urgències mèdiques.

Es recomana a la ciutadania utilitzar els canals telemàtics i telefònics per fer els tràmits administratius amb els oficines municipals.

De la mateixa manera, volem transmetre un missatge de calma i serenor als nostres veïns i veïnes, com de plena confiança en la gestió del sistema sanitari públic. Us recordem que, en cas de qualsevol dubte, podeu contactar amb el telèfon 061 Salut Respon o consultar amb el web canalsalut.gencat.cat.

Per últim, us recordem que aquestes mesures són provisionals i que responen a situacions canviants, per la qual cosa us mantindrem informats.