AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Dia Groc a Bellvís

Es va reivindicar la jornada història de l'1 d'octubre de l'any passat, quan el nostre poble va defensar i va realitzar el referèndum d'autodeterminació

01/10/2018

El dia 30 de setembre, organitzat per l'ANC de Bellvís i els Arcs i molts voluntaris, es va reivindicar la jornada història de l'1 d'octubre de l'any passat, quan el nostre poble va defensar i va realitzar el referèndum d'autodeterminació. I quina millor manera per commemorar aquella data que fent un dinar groc en solidaritat amb els presos polítics i exiliats. A més a més, durant tot el dia hi va haver actes per a tots els gustos i edats, amb la connexió molt emotiva, des de Brussel·les, de l'exconsellera i ara delegada del Govern de la Generalitat en aquella ciutat, Meritxell Serret. A més, vam comptar amb la música del Martí de Térmens, el rapsoda Jordi Pastó i les corals de Bellvís. També entre els actes organitzats, hi va haver l'exposició "Lluites compartides" d'Òmnium Cultural i es va inaugurar el nom de la sala d'actes del casal Cultural Sebastià Serrano, ara anomenada Sala 1 d'octubre.

Agrair, com sempre, a les persones que van fer possible una diada tan esplèndida i un record especial per aquells que estan privats de la seua llibertat o a l'exili pel sol fet de defensar la democràcia.

Accés a les fotos

[Fotos: Antonio Granados Sarmiento]