AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Diada Nacional de Catalunya 2018

Un 11 de Setembre reivindicatiu a Bellvís i els Arcs

13/09/2018

La commemoració de l'11 de setembre és sempre un esdeveniment important al nostre poble, i més encara en aquests darrers anys en què hi ha hagut un procés reclamant la independència de Catalunya i, en els darrers mesos, la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats, perseguits per complir el mandat popular d'exercir el dret d'autodeterminació el dia 1 d'octubre de 2017.

Cliqueu aquí per veure el recull Fotogràfic

A més del popular esmorzar a la plaça, amb coca i xocolata, els actes d'homenatge a la bandera i el parlament institucional, realitzat pel regidor d'Educació i Cultura, Julià Ortoneda, l'Assemblea Nacional Catalana de Bellvís i els Arcs va organitzar un llaç groc humà que es va fer a la plaça i que va comptar amb la participació de nombrosos veïns i veïnes.

Finalment, a les 12 del migdia sortien tres autocars, plens fins la bandera, cap a la multitudinària manifestació de Barcelona.

Una diada reivindicativa en què el nostre municipi es va sumar a favor de la llibertat, la República i l'alliberament dels presos i exiliats.

[Fotos: Antonio Granados Sarmiento​]