AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Dijous innovadors. Tendències emergents en tecnologia

30/10/2023

La Incubadora d’Empreses de Bell-lloc d’Urgell organitza un seguit de jornades tecnològiques tots els dijous del mes de novembre anomenats: DIJOUS INNOVADORS. TENDÈNCIES EMERGENTS EN TECNOLOGIA.

OBJECTIU: Amb aquestes jornades pretenem atansar al públic en general i a les empreses una visió general i entenedora de les tecnologies que han anat sorgint en els darrers anys i explorar el seu impacte potencial. El blockchain, la intel·ligència artificial i totes les tecnologies que arrossega el metavers estan marcant i marcaran la pauta a nivell digital durant els propers anys per a atendre les necessitats d'una societat 5.0 on la tecnologia està cada vegada més integrada en la vida.

Volem comprendre els nous sistemes tecnològics des d'una mirada pròxima, entenedora,...que fins i tot la nostra padrina o padrí ho entengui.

La primera jornada serà “Nocions bàsiques i entenedores per tothom sobre el Blockchain, Metavers i Transformació Digital” amb el Sr. Vidal Vidal, CTO de Nubulus,  emprenedor, transformador digital i desenvolupador.

Data: 9 de novembre

Lloc: Incubadora d’Empreses (C/ Joan Oró, 3)

Horari: De 19’00 a 21’00  hores

Les inscripcions gratuïtes a la web de la Incubadora www.ida.cat/formacio/jornades-i-seminaris