AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

El bellvisenc Josep M. Teixidó guanya el 2n premi del concurs "El balcó de les arts"

Josep Ma Teixidó ha aconseguit el 2n premi amb l’obra “Happy Zebra”.

20/06/2018

El Balcó de les Arts és un certamen de pintura destinat a persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament organitzat per Setba Fundació. Un projecte que vol potenciar les dots artístiques de persones amb DID i incentivar aquest col·lectiu per treballar en el terreny de les arts plàstiques. Amb aquesta iniciativa la Fundació Setba vol dignificar la feina i el talent d’aquestes persones, donant-los un tracte igualitari, deixant de banda els prejudicis i promovent la integració i la solidaritat.

Les tres persones  guanyadores del certament han rebut tres premis artístics acompanyats d’un ajut econòmic  destinat a l’entitat de  cada artista premiat. En el cas d’ACUDAM,  serà un ajut de 1.800€.  També destacar un quart  premi en la categoria “disseny”, l’obra premiada en aquesta última modalitat es convertirà en l’etiqueta d’un dels vins Lacrima Baccus de l’empresa Bardinet.

Una selecció de les obres finalistes formaran part del 10 al 15 de juliol d’una exposició al Reial Cercle Artístic.  El concurs s’organitza des de 2011 i  s’ha convertit en un referent del sector a Catalunya.