AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

El convent de les Monges

22/07/2016

Situació actual, possibles alternatives i procés de participació ciutadana

El passat dijous, 21 de juliol, es va fer la sessió informativa sobre la situació actual del Casal de les Monges, possibles alternatives i procés de participació ciutadana per decidir-ne l'ús. Per responsabilitat, des de l'Ajuntament, no podíem evitar una qüestió cabdal per al nostre poble, entre altres coses per la situació de perill que comporta, per la imatge que dóna i pel valor sentimental que té per tots nosaltres.

En aquest sentit, doncs, hem de prendre una decisió, una decisió que hem de prendre conjuntament, tot el poble ha de poder dir la seua. Per això ens cal tenir la màxima informació possible.

Els documents que us adjuntem han d'ajudar perquè tots coneguem la situació actual de l'edifici, que hi podem fer, quant costa i com ho farem perquè la veu dels ciutadans sigui escoltada en un tema tan important per al poble.

Aquí hi trobareu la presentació que es va fer a l'acte informatiu i el mateix acte informatiu en vídeo. 

Us animem a participar, a dir la vostra. Veniu a consultar la documentació a l'Ajuntament i aporteu la vostra proposta i, sobretot, participeu en la consulta del dia 18 de setembre. 

El poble té la paraula!
El convent