AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

El darrer dia de Festa Major 2022

31/10/2022

Darrer dia d’una Festa Major intensa i plena d’actes. Aquest diumenge em viscut moments tan emblemàtics com la tradicional ballada de sardanes del 57è Concurs de Colles Sardanistes de Bellvís. També ha estat un diumenge de Festa Major esportiu: al matí partit de futbol de la categoria aleví entre l’equip del Pla d’Urgell i l’AEM i a la tarda partit de bàsquet entre el BonÀrea Bellvís i el CB Pons. Un partit que va guanyar l’equip bellvisenc tot i que el nostre jugador Jordi Ribera va patir una lesió, desitgem que es recuperi com més aviat millor. Ànims Jordi!

 

La tarda va ser per els espectacles. En primer lloc el concert amb l’Orquestra Swing Latino que també va amenitzar una lluïda sessió llarga de ball en què la Comissió de Festes convidà a tots els presents a una copa de cava. Finalment, a les 12 de la nit es va iniciar una nit de versions per als joves a càrrec de Doctor Brujo.

 

Hem gaudit d’una magnífica Festa Major, amb actes per a tots els gustos i edats, que ha estat possible gràcies a la Comissió de Festes, personal de l’Ajuntament i tots aquells que han col·laborat d’una manera o altra fa fer-ho possible. Moltes gràcies a tots!

 

La Festa ens fa Poble!!!!!