AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

El dia de la Festa Major: 26 d’octubre, dia de la Mare de Déu de les Sogues

Agrair la tasca de la Comissió de Festes que malgrat les circumstàncies i els canvis normatius de darrera hora han fet possible que la festa Major hagi tingut la força i el nivell del millors anys

28/10/2021

Dimarts ha estat el dia gran de la Festa Major de Bellvís amb els actes religiosos en honor de la Mare de Déu, el pregó i les activitats de concert i ball a càrrec de l’Orquestra Principal de la Bisbal.

La processó i Missa Solemne han estat molt lluïdes i, malgrat ser entre setmana, amb molta afluència. N’hi havia moltes ganes, després d’un any 2020 que es va fer de forma molt austera a causa de les precaucions per la pandèmia.

Després, al pavelló poliesportiu hem pogut gaudir d’un pregó de Festa Major a càrrec del mestre, professor i doctor en psicopedagogia, poeta i president del Centre d’estudis Mascançà. Jaume Suau. El pregoner ha fet un repàs de la història del nostre poble a través de les lletres del nom de Bellvís.

La tarda i vespre ha comptat amb un fi de festa a càrrec de l’orquestra La Principal de la Bisbal que ha amenitzat amb un concert i un ball de fi de festa.

A més durant tot el dia a la plaça Catalunya hi ha hagut un espai per als més joves amb els Jocs de Fusta de la companyia Gil Ratataplan.

No podem acabar aquestes ratlles sense agrair la tasca de la Comissió de Festes que malgrat les circumstàncies i els canvis normatius de darrera hora han fet possible que la festa Major hagi tingut la força i el nivell del millors anys. La cura en els accessos i en el desenvolupament dels actes han estat fonamentals per fer de la Festa Major de Bellvís una festa segura.


Moltes gràcies Comissió de Festes, sense el vostre esforç no hauria estat possible.