AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Els Firals: Una festa de tots que sense tots no seria possible

02/08/2016

Un any més, el nostre poble ha demostrat la capacitat de fer una de les festes més ambicioses de les nostres comarques, Els Firals, i altre cop hem tornat a demostrar que la voluntat de tot un poble unit és imparable.

Hem de congratular-nos tots plegats per fer-nos sentir l'orgull de ser bellvisencs i bellvisenques, de ser arquerins i arquerines, l'orgull de formar part d'aquest municipi que durant tres dies de juliol esdevé el centre de la plana de Lleida.
Cal fer arribar un agraïment més concret a tots els organitzadors i col·laboradors dels actes: la Comissió dels Firals i la Comissió de Festes, els geganters, les corals, el teatre, els saltimbanquis, la gimnàstica. l'Escola de Música, els titellaires, poetes i rapsodes, la parròquia, el personal de l'Ajuntament, empreses col·laboradores... i totes i cadascuna de les associacions del nostre poble. I a tots els actors, dansaires, muntadors... No volem deixar-nos a ningú perquè aquesta és una festa de tots i sense tots no seria possible.
Moltes, moltes, moltíssimes gràcies!!!