AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Enguany també celebrem el dia de la Mona, però des de casa

13/04/2020

Avui, a causa de les mesures aplicades per evitar la transmissió del Covid-19, el tradicional dia de la Mona l’hem de fer des de casa. Una jornada molt arrelada al nostre poble en què ens reunim, ja des de primera hora, al Parc del Miracle per iniciar un dia intens en què tot el terme queda tacat de colles fent l’esperat àpat. 

Aquest any no podrà ser, però, des de l’Ajuntament, no volem perdre l’oportunitat per fer-vos arribar  el desig que passeu un bon dia i animar-vos a celebrar la jornada en família o aprofitar les noves tecnologies per poder conversar amb aquells amb qui teníeu previst trobar-vos en la llarga sobretaula del dilluns de Pasqua.

L’any vinent, podrem celebrar la tradicional jornada encara amb més ganes i més força, però avui ens quedem a casa perquè sabem que aquesta és la millor estratègia per acabar amb aquesta malaltia.

Bellvisencs i bellvisenques, arquerins i arquerines, molts ànims i, malgrat tot, que no ens prenguin les ganes i la il·lusió:

MOLT BON DIA DE LA MONA

Per acabar-vos d'animar, us deixem amb aquest vídeo que ha elaborat la Comissió de Festes de Bellvís. Ja veureu que divertit, Gaudiu-lo:

https://www.facebook.com/festesbellvis/videos/2668862456559475/


Questionari actualitzat sobre les restriccions d'activitats per la Covid-19
Questionari restriccions COVID19 v20200412 20h_revisat.pdf


Informació actualitzada del Departament de Salut
http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/