AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Escape room dels Firals

Joc de pistes ambientat en el Bellvís del segle XVII.

09/08/2019

A partir del proper 14 d'agost, s'obre al públic l'escape room dels Firals. Aquest joc es desenvoluparà a l'espai que ocupava l'antiga biblioteca municipal, a la plaça Catalunya. Des d'aquest dia i fins a finals de setembre (de moment), tots els divendres, dissabtes i diumenges per la tarda es podrà viatjar al segle XVII i sotmetre's a un joc de pistes amb el que posar-se a prova.
Per motius de seguretat, es podrà participar en grups de fins a 6 persones. Si es porten menors de 14 anys hi podran accedir fins a 8 persones. Els menors de 18 anys sempre hauran d'anar acompanyats d'alguna persona major d'edat que se'n faci responsable.
El preu de l'activitat és de 25 euros per grup i la inscripció s'haurà de fer a les oficines de l'Ajuntament. En el moment de la inscripció s'haurà de lliurar 10 euros com a paga i senyal. La resta s'abonarà el mateix dia de l'activitat abans d'iniciar-la. El pagament s'haurà de fer en ambdós casos en metàl·lic. En el moment de la inscripció es lliurarà a qui l'hagi fet un document amb les indicacions concretes que cal tenir en compte.
Aquesta iniciativa ha nascut al caliu dels Firals i gràcies a l'empenta i a la dedicació de veïns i veïnes de Bellvís i dels Arcs que volen mantenir viu l'esperit de la festa més enllà dels dies de juliol en que aquesta es desenvolupa. 
Us animem a participar-hi i a posar a prova el vostre enginy per tal de resoldre la situació que us proposaran. Serà imprescindible anar-hi amb bon humor i amb ganes de passar-ho bé. Si no, acabareu convertits en carn de canó lluitant pel rei Felip als camps de batalla de França.