AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Fes+Poble 2019

Una festa per reafirmar la força i la vitalitat social i cultural del nostre poble

09/04/2019

El passat dissabte, dia 6 d’abril, hem celebrat a Bellvís la segona edició del Fest+Poble, una festa sobre les associacions, artesans i artistes  locals. Els actes van tenir molta participació, des de la 1a Trobada de Tractors Antics, amb una quarantena de participants, fins als actes infantils i xocolatada de la tarda, passant per la multitudinària conferència de Sor Lucia Caram al migdia.

Tal com es va dir en la primera edició, la intenció era fer una festa bianual en què es puguessin veure totes les activitats que fan les associacions, artesans i artistes del nostre poble. Perquè és important que ens coneguem que ens valorem i sentim orgull de ser d’aquest municipi.

Hem d’agrair a les associacions la seva participació i a la Comissió de Festes, com sempre, l’organització d’aquesta magnífica festa. També hem d’agrair a la predisposició dels Amics del Tractors Antics de Ponent i de la Penya Blaugrana de Bellvís. I, finalment, un sonor aplaudiment a Sor Lucia Caram, que ens va oferir una xerrada amena i interessant.

Bellvís és un poble viu i amb futur i festes com aqueta ho demostra.

Recull fotogràfic