AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Festa Major 2023

Programa de la Festa Major Bellvís

25/10/2023

Benvolgudes veïnes i veins,

Amb els aires de tardor arriben les fulles ataronjades, les jaquetes de màniga llarga, l'olor de castanyes ... i de nou, la nostra festa gran: la Festa Major! La festivitat en honor a la Mare de Déu de les Sogues, la nostra patrona. Una data molt significativa en el calendari de les bellvisenques i els bellvisencs perquè sens dubte, ens identifica com a poble, consolida el nostre sentit de pertinença i ens omple d'orgull.

L’engalanament dels carrers amb banderoles, l'ofrena floral, les completes i el llançament de coets i caramels marquen el tret de sortida de la festa i ens encomanen l'entusiasme i l'alegria que aquests dies impregnen el nostre poble. Us encoratgem a gaudir i compartir els actes i festejos programats amb la família, amistats i coneguts. Hi ha espectacles per a tothom, des dels més petits fins als més grans. Tenim l'oportunitat de fer una bona Festa Major, fem que sigui un exemple de civisme i responsabilitat.

La festa és un dels motors emocionals i culturals que ens permet seguir fent la nostra pròpia història. Celebrem-la i visquem amb passió la tradició deixant enrere maldecaps, angoixes i desassossecs. Amb una bona paperina de xurros podrem passejar i comentar el castell de focs, els balls, la nit del jovent, els partits, les sardanes, el pregó de festes o el concert de la gent gran. Quina festa més viva! Us convidem a participar-hi, perquè l'hem preparada amb molta il·lusió.

Molt bona Festa Major a totes i tots.
 

Ajuntament i Comissió de festes