AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Festa Major de Bellvís 2023: dissabte

29/10/2023

Dissabte de Festa Major que va tenir l’esport com a protagonista inicial amb la tradicional tirada de bitlles de Festa Major amb els clubs CB Castellnou de Seana, CB Golmés, CB El Poal, CB Seròs, CB Alcoletge i CB Bellvís, i els partits de futbol de lliga de la categoria Sub 11A entre els equips CEPU - At. Segre B i de la categoria Sub 12B entre els equips CEPU - EF Cervera B.

Tot seguit no podia faltar l’homenatge a la gent gran amb concert a càrrec de l’Orquestra Saturno. On els assistents van poder escoltar les paraules de la nostra alcaldessa, Silvia Escalé, i del president de l’Associació de Gent Gran, Tiburci Rosa. Al final del concert vam poder gaudir d’un aperitiu ofert per la Comissió de Festes.

La tarda va començar amb l’animació infantil amb Adeu Peter Pan de la Companyia Festuc Teatre. Que va fer gaudir a petits però també als més grans amb un magnífic espectacle.

No podia faltar el ball de tarda a càrrec de l’Orquestra Saturno i Castell de focs a càrrec de la casa Pirotècnia Igual.

Després del sopar popular de colles s’iniciava el Correbars organitzat per l'Associació de Joves Akuari i amenitzat per la xaranga Bsumeta. Per acabar la jornada amb la nit de versions amb el concert de La Loca Histeria i DJs Show Kats.