AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Festa Major de Bellvís

22/10/2021

Benvolgudes veïnes i veïns,

Recuperem la festa, potser no amb la plenitud que voldríem, però sí amb totes les ganes de retrobar-nos com a poble i d’assaborir d’uns dies de gaudi col·lectiu a l’entorn de la nostra Festa Major.

Bellvís és un poble que té una identitat molt manifesta, que arrela en una història mil·lenària i que es presenta al món a través de les seues tradicions. Bellvís és un poble culturalment molt actiu en què associacions i particulars s’expressen a través d’un munt d’activitats gairebé diàries. Aquests darrers anys han estat complicats per poder exercir aquesta iniciativa cultural, tot i això hem estat capaços de continuar mantenint viva la flama de la cultura i de la festa, ja sigui de forma virtual o en actes presencials seguint les normatives de seguretat.

Ara toca anar recuperant el ritme tan actiu que ens caracteritza com a poble i per això és molt important que aquesta Festa Major sigui l’inici d’aquest recomençar que tant desitgem. Amb aquesta intenció, la Comissió de Festes ha elaborat aquest magnífic programa en què trobareu tot d’activitats que fan de la Festa Major de Bellvís una de les més reconegudes de les nostres contrades. Actes pensats per a totes les edats i tots els col·lectius. Caldrà encara prendre algunes mesures que no ens permetran fer-ho amb total normalitat, però, si ens adaptem i les apliquem amb naturalitat, segur que podrem gaudir de la Festa Major amb la força i ganes que ens caracteritzen a tots els bellvisencs i bellvisenques.

Perquè la cultura és segura!

Visca la Festa Major de Bellvís!