AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Festes d'Agost 2021 a Bellvís

Un cap de setmana intens de celebració de la Mare de Déu d’Agost amb actes per a tots els gustos i edats

16/08/2021

Malgrat la situació de pandèmia, amb l’aplicació de les mesures de seguretat i higiene, hem pogut celebrar la Festa d’agost amb certa normalitat gràcies a l’esforç i les ganes de la Comissió de Festes amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Les veïnes i veïns del nostre poble també tenien ganes de gaudir de la festa i per això hi ha hagut molt interès i assistència en els actes que s’iniciaven el dissabte al matí amb un vermut musical a les piscines de la mà i dels plats del DJ Jaumet del Guit. El vespre s’iniciava amb el correfoc a càrrec dels Calents i Cornuts d’Arbeca per acabar el dia amb dos actes simultanis: ala terrassa de l’Esplai, el Tiburci ens va obsequià amb el seu repertori de cançó lleugera i al pàrquing de les piscines una sessió de música i cocktails amb Lola Van.

Diumenge va ser l’hora dels més joves amb un magnífic parc aquàtic i pista d‘obstacles a les piscines municipals que va ser la delícia de petits i no tant petits. L’organització per torns i la bona cura de vigilants i socorristes va permetre que es pogués fer amb seguretat  i que en poguessin gaudir tots els nens i nenes del poble.

Finalment, tancàvem els actes d’agost amb un pel·lícula ala fresca a la plaça Catalunya: “Bad Boys For Life”.

Un bon cap de setmana festiu que ens ha permès recuperar la festa i l’activitat social del nostre poble amb certa normalitat.