AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Finalització de les obres de millora de les voreres i de la xarxa de distribució d’aigua potable del nucli antic del municipi

06/03/2022

L’Ajuntament de Bellvís ha acabat les obres de millora de la xarxa de distribució d’aigua potable del nucli antic del municipi. De manera que hem canviat les canonades de fibrociment que discorren pels carrers Major i Forn per canonades de polietilè. Al mateix temps hem aprofitat per instal·lar arquetes de mesura d’aigua potable en les diferents escomeses domiciliàries i hem renovat les voreres que estaven en mal estat, amb la millora que això significa per als vianants. 

L’obra, que va començar el mes de novembre del 2021 ha finalitzat a finals d’aquest febrer, ha estat realitzada per l’empresa FCC Aqualia. Aquesta obra està finançada amb el suport de la Diputació de Lleida a través del Pla per al finançament d’inversions en matèria de salut per a les anualitat 2020 – 2021 – 2022 per un total 82.134 €. 

La intenció és que aquesta sigui la primera fase de les diferents actuacions que caldrà fer a altres zones del municipi. Agraïm al veïnat, vianants i conductors en general la paciència durant el temps que han durat les obres.

Amb el suport de: