AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Firals 2020

Us convidem a fer la festa des de casa, a través de les xarxes socials.

24/07/2020

Som a les portes del darrer cap de setmana de juliol i això, a Bellvís i als Arcs, significa traslladar-nos en el temps, fins al segle XVII, per tal de reviure els Firals i la història del Joan i la Maria. Però enguany, que havíem de celebrar-ne la 24a edició, no podrem fer-ho com era costum com a conseqüència de la complexa situació sanitària que vivim.

Tot i així, des de la comissió de Firals no s’han resignat a perdre la festa aquest 2020 i ens proposen de viure-la d’una manera alternativa i imaginativa. Per això, des d’aquest dijous 23 de juliol i fins al proper diumenge, ens conviden a fer la festa des de casa, a través de les xarxes socials.

Només cal penjar una fotografia o un vídeo (de 15 segons de durada) als comptes personals de Facebook i d’Instagram amb l’etiqueta @elsfiralsdebellvis. La proposta és que cadascú hi participi quan i com vulgui, caracteritzant-se d’algun dels personatges dels Firals, ballant les seves danses, fent demostracions de malabars o interpretant alguna de les seves melodies.

La qüestió és mantenir viva la festa que ens fa visibles en el panorama cultural de Ponent i que ens uneix més com a comunitat.

I tant de bo, l’any que ve, puguem recuperar la normalitat i celebrar com cal la 24a edició dels nostres Firals.