AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Homenatge a la Francis en motiu dels seus 100 anys

La nostra veïna Francisca Martí Baró, "Francis", va celebrar 100 anys

06/03/2018

Ahir, la veïna de Bellvís i coneguda llevadora, Francisca Martí Baró, "Francis", va celebrar 100 anys. Un segle de vivències i de servei a la gent, ja que la Francis va desenvolupar la seua vida laboral com a llevadora, per la qual cosa va ajudar a portar al món molts veïns i veïnes del nostre poble.

Per celebrar l'aniversari de la Francis, la van acompanyar a més de l'alcalde i la regidora de Benestar i representants de les entitats locals (l'Associació de la Gent Gran i l'Associació de Dones del Pou de l'Or), el president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell i el director dels Serveis Territorials a Lleida del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.  

Juntament amb la seua família, vam voler-li fer arribar l’escalf i el reconeixement de les institucions però també de tota la gent de Bellvis i els Arcs.

Moltes felicitats família, moltes felicitats Francis i moltes gràcies per tants anys de servei a la gent i sobretot als veïns i veïnes del teu poble.