AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Homenatge a les docents del Col·legi Joaquim Palacín: Cecília Navés i Marisol López

Un fort agraïment pel servei a la comunitat educativa, al nostres infants i al futur del nostre poble

01/02/2021

El divendres, 29 de gener, es va dur a terme un acte d’homenatge i de reconeixement per part de l’Ajuntament a dos mestres de la nostra escola recentment jubilades: Cecília Navés, qui durant 15 anys també va estar la Directora del centre, i Marisol López.

Elles dos, veïnes de Bellvís, han desenvolupat la major part de la seva trajectòria professional al CEIP Joaquim Palacín dedicades a l’atenció dels nostres infants i donant suport a les seves famílies en les seves responsabilitats educatives esdevenint, així, autèntics pilars de la comunitat.

En aquest acte, a més dels representants de l’Ajuntament, també hi va ser present l’Equip Directiu de l’escola, que també va voler mostrar, en nom de tot el claustre de mestres i del personal d’administració i serveis, el seu afecte per les seves dos companyes.

En la situació de pandèmia no va ser possible, com ens hauria agradat, poder fer l'acte de forma pública, però sabem que el poble fa arribar el seu afecte i agraïment a aquestes docents per la feina a favor de la educació de tantes generacions d'infants.

Que tingueu una bona jubilació, que la gaudiu amb salut i el fort agraïment del poble de Bellvís i els Arcs.