AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

III Cós de la cordera de Bellvís

Aquest diumenge, 9 de setembre, s’ha celebrat a Bellvís el III Cós de la Cordera, una prova atlètica que vol rememorar els antics cóssos que se celebraven antigament per tota la plana d’Urgell.

10/09/2018

L’edició d’enguany ha reunit un centenar de participants de totes les edats. El recorregut, de vora 7 quilòmetres, ha transitat per camins del municipi i ha pres com a referència una de les rutes de la que es té notícia que es corria antigament: des del lloc on s’aixecava el castell de Bellvís fins al lledoner del Txeco. Com mana la tradició als vencedors se’ls ha premiat amb mig corder, als segons classificats amb un pollastre cadascú i als tercers amb un manat de cebes.

El podi d’aquesta tercera edició ha estat encapçalat per Antoni Carulla, seguit de Marc Aranda i d’Artur Used. En categoria femenina la vencedora ha estat Laura Rosell, seguida per Clàudia Sánchez i Natàlia Sabaté.

Volem agrair a tots els atletes la participació i als col·laboradors l'organització d'aquest esdeveniment esportiu, en especial al Club d'Atletisme de Bellvís.