AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

IMPORTANT: el compliment de les mesures anti-covid és responsabilitat de tots

L'augment de casos a tota la demarcació fa necessària la implicació de tots i totes: en depèn la salut del nostre poble

06/11/2020

Us recordem que a causa de la situació de transmissió de la Covid-19, el govern ha establert unes mesures i restriccions a la mobilitat i a les relacions socials que cal complir si volem evitar l’augment de casos que poden provocar greus problemes de salut.

L’augment de casos també s’està produint al nostre poble i l’única manera d’evitar-ho és complir les mesures establertes i evitar les trobades socials entre famílies o en alguns espais com els parcs infantils. De la vostra responsabilitat en depèn la salut dels veïns i veïnes de Bellvís i els Arcs.

També us recordem que les persones confirmades de covid-19 i els contactes estrets d’un positiu heu de complir estrictament les mesures i no sortir del domicili per cap circumstància. L'important és aïllar-se i si no teniu símptomes esperar que us truquin des del CAP Mollerussa (solen tardar entre 24-36h). En cas de tenir símptomes (febre, ofec, etc.) llavors cal trucar al consultori o al 061.

Us demanem, sisplau, el màxim seguiment de les normes establertes i l’ús de mascareta, distància social i neteja de mans.

Bellvís i els Arcs necessitem, com mai, la responsabilitat de tots.