AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

IMPOTRTANT: Situació de transmissió elevada de Covid-19 a Bellvís i els Arcs

Us demanem extremar les mesures higièniques: distància, mascareta, rentat de mans i reduir al màxim les relacions socials

07/02/2021

En els darreres proves realitzades al nostre poble s’ha detectat un augment de la transmissió de la malaltia, per això us demanem més que mai que extremeu les mesures higièniques així com les relacions socials. Penseu en els col·lectius més vulnerables, gent gran o amb problemes de salut.

Aturar la el Coronavirus depèn de tots i totes i cal que ens esforcem per evitar mals majors. La millor defensa de la salut de la nostra gent la tenim a les nostres mans.

Tingueu molta cura, sobretot en les relacions entre els infants que ho solen passar de forma asimptomàtica però ho transmeten als més grans. També us comuniquem que a partir de demà tancarem tots els parcs infantils del poble i demanem als pares que estiguin al cas dels contactes dels seus fills i que els limitin al màxim.

Aprofitem per informar-vos que a partir de demà, 8 de febrer, el Comitè Tècnic del Procicat ha informat favorablement algunes mesures que redueixen les establertes en els àmbits de mobilitat. Entre altres que el confinament serà comarcal i no municipal i que l’hoteleria i restauració veuran ampliada una hora els horaris de matí i migdia.

MALGRAT AQUESTES MESURES, TINGUEU MOLTA CURA, SEGUI LES NORMES HIGIÈNIQUES I REDUïU AL MÀXIM LES RELACIONS SOCIALS.