AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Incubadora d'empreses de Bell-lloc d'Urgell

18/12/2020

La Incubadora d’Empreses de Bell-lloc d’Urgell organitza la Jornada Gratuïta on line “CLAUS DEL RENDIMENT PERSONAL PER SUPERAR LA CRISI QUE PROVOCA LA COVID-19” amb el Sr. Marco Antonio Yagüe, és Enginyer Agrònom, MBA per ESADE i Màster en Desenvolupament Organitzacional.

Es tracta d’una jornada on line, mitjançant la plataforma gratuïta TEAMS. El dia abans de la jornada rebreu l’enllaç d’accés a l’aula virtual des d’on podreu seguir-la.

La Covid-19 ha vingut per transformar tot allò amb el que es relaciona; tan a nivell individual, social i empresarial, està canviat les regles i els valors sobre els que assentem la nostra existència, la nostra convivència i la nostra economia. Fins on ens portarà la transformació? Serem capaços d’adaptar-nos I mantenir la nostra qualitat de vida?.

En aquest escenari d’incertesa revisarem els fonament del rendiment personal i com la Covid-19 està alterant aquest principis i la nostra conducta i plantejarem estratègies per recuperar i millorar el nostre rendiment i expectativa de vida.

Les inscripcions gratuïtes a la web de la Incubadora www.ida.cat/formacio/jornades-i-seminaris