AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Informació actualitzada sobre l'evolució i situació del coronavirus

17/04/2020

Us fem arribar informació actualitzada sobre indicacions i consells pel que fa a la infecció del COVID-19 i el període de confinament.

A més aprofitem per informar-vos que, a hores d’ara, el nostre poble continua amb molt poques persones infectades, que es troben en confinament i control sanitari. També, la residència ens informa que no té cap cas de la malaltia. Ens congratulem d’aquesta situació i esperem que continuï així. Però per fer-ho cal que mantinguem les restriccions a causa del Coronavirus perquè la manera d’evitar l’extensió de la malaltia és el distanciament social, la higiene i la desinfecció. Penseu que, entre nosaltres hi pot haver persones asimptomàtiques, o sigui, portadores de la malaltia però que no experimenten símptomes. Cal mantenir, doncs, la cura i les mesures establertes  

Us recordem, també, que per qualsevol dubte, ja sigui sobre temes municipals o sobre la situació actual, podeu contactar amb l’Ajuntament de les 9 a les 14 hores o directament amb l’alcaldia en un altre horari.

Finalment, aquest cop volem agrair, com ja havíem fet a les persones voluntàries, als comerços del nostre poble que han fet possible cobrir aquelles necessitats bàsiques i fonamentals en una situació d’alarma i confinament com la que ens trobem. El comerç de proximitat i els seus treballadors i treballadores, com no podia ser d’altra manera, han estat al costat dels veïns i les veïnes de Bellvís i els Arcs, han estat al costat del poble.

Moltes gràcies!

I molt bon cap de setmana.
 
#EmQuedoACasa #EnsEnSortirem #JoActuo

Preguntes sobre les restriccions d'activitats per la Covid-19
Questionari restriccions COVID19 v20200416 15h_revisat.pdf


Informació actualitzada per a la ciutadania del Departament de Salut
https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/ciutadania/