AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

Información sobre el Pla de Sortida al carrer d’infants i adolescents

El Pla preveu que els infants i adolescents puguin sortir a l’aire lliure  de forma controlada, regulada, segura, limitada en el temps, esglaonada i supervisada per adults.

19/04/2020

El Departament de Salut ha participat en el disseny del Pla de Sortida al carrer d’infants i adolescents aprovat pel Govern de la Generalitat. 

D’acord amb aquest Pla, els infants i adolescents d’entre 0 i 18 anys podran sortir al carrer quan es donin les condicions de seguretat bàsiques per fer-ho: la robustesa del sistema sanitari per atendre la pandèmia, el control de punts amb una incidència gran del virus, la seguretat dels professionals, i la tendència clara i mantinguda de la regressió de l’epidèmia.

Per tal que els infants i adolescents puguin sortir sense posar en risc la seva salut ni la de les altres persones, caldrà que tant ells com els seus acompanyants compleixin alguns requisits i prenguin algunes mesures de prevenció abans de sortir de casa, mentre són al carrer i en arribar al domicili. Per fer més entenedores totes aquestes recomanacions de cara a la ciutadania, Salut ha editat una infografia i un document de Preguntes freqüents.