AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació visita Bellvís

La consellera va tancar les jornades sobre agricultura i va mantenir una reunió amb pagesos del nostre poble

21/01/2019

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Honorable Sra. Teresa Jordà, va visitar el passat dissabte el nostre poble. La consellera, va poder mantenir una interesant reunió amb representants de la Cooperativa, de la Col·lectivitat de Regants i de l’Associació de Pagesos, que li van transmetre inquietuds i necessitats, sobretot en l’àmbit de la modernització del reg.

D’altra banda, la consellera, a més de signar al llibre d’honor i visitar la nova biblioteca, tenia molt interès en veure com havia quedat el nou equipament, va tancar les jornades anuals sobre pagesia que se celebren a Bellvís: Reptes de l’alimentació del segle XXI: de la visió global a la local que organitzen l’Ajuntament i el Departament (amb la col·laboració de la Cooperativa, la Col·lectivitat de Regants i l’Associació Leader Ponent).

La jornada va ser un èxit i Bellvís esdevé el centre comarcal de reflexió sobre quin de ser el camí de la pagesia aquest segle XXI. Les ponents van parlar del futur de l’alimentació i de la fortalesa dels productes locals.

Acabades les jornades d’aquest 2019, ja s’inicia el període per programar les properes jornades que desitgem que continuïn tenint l’èxit de les actuals.

Fins l’any vinent i visca la terra!