AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

La fibra òptica arriba a Bellvís i els Arcs

La companyia Telefonica s'ha compromès a desplegar la banda ampla al nostre municipi

13/02/2018

D’acord amb les darreres converses mantingudes entre l’Ajuntament de Bellvís amb la companyia Telefonica, aquest any es desplegarà la fibra òptica al municipi, tant a Bellvís com als Arcs. Aquesta actuació queda englobada dins del programa d’extensió de la banda ampla de nova generació del Ministeri d’Energia gràcies al cofinançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea. 

El calendari està pendent de confirmar, però ens indiquen des de la companyia que cap al mes de setembre podria estar el desplegament, si no acabat, molt avançat. Continuarem informant de dates quan les tinguem més definides.

L’extensió de la fibra òptica és un aspecte fonamental per al futur i el desenvolupament del nostre poble, per això des de l’Ajuntament sempre hem estat treballant perquè fos una realitat. L’any passat ja vam concretar un acord amb l’empresa Vunkers per al funcionament de connexió aèria d’alta velocitat, sobretot al poble dels Arcs on les connexions tradicionals tenien més problemes. Ara, amb l’extensió de la fibra òptica, que complementarà l’anterior, aconseguirem el nivell desitjat de connexió a través de xarxa del municipi.