AJUNTAMENT DE BELLVIS Administracions públiques Bellvís Lleida

La Marató de TV3 a Bellvís, un èxit de públic

19/12/2023

El dissabte 16 de desembre Bellvís va celebrar la Marartó de TV3 amb un seguit d’activitats gràcies a la col·laboració de totes les entitats del municipi. L’afluència de públic va ser molt alta, amb més de 500 persones.

Els actes van començar al matí sota l’orgnització del Club de Futbol de Bellvís i un vermut musical i un partit de futbol organitzat pels joves de l’Akuari amb servei d’honor dels Gegants de Bellvís. A la tarda l’AFA de la Llar d’Infants i del Col·legi Joaquim Palacín juntament amb l’Esplai Xino-xano van fer un taller de infantil de pots decorats amb sal de colors. Tot seguit es va fer una master-class de bachata.

I a l’hora de berenar, organitzat per Càritas, Coral Espiga d’Or, Associació de Dones de Pou de l’Or i l’Associació Sardanista i elaborat per les xocolateres de Bellvís vam gaudir d’una boníssima xocolatada.

I el vespre va acabar amb la quina solidària i el sopar popular organitzats per la Comissió de Festes.

Una magnífica jornada on Bellvís i els Arcs van tornar a mostrar la seua solidaritat i col·laboració amb els actes de la Marató.I  un agraïment fort i especial a totes les empreses que han col·laborat de forma desinteressada i que sense elles no seria possible la Marató de Bellvís. En breu us comunicarem la recaptació, ja que falten alguna actes que ja s’han fet o que ben aviat es realitzaran al poble.